Φύλλα Δάφνης Βιολογικά

Φύλλα Δάφνης Βιολογικά

Βιολογικά Φύλλα Δάφνης μαζεμένα με το χέρι από τις πλαγιές του όρους Πάρνωνα της Αρκαδίας.

Χρησιμοποιούνται ως βότανο στην κουζίνα ωστόσο προσφέρουν πολλά και στην υγεία.

  • Μειώνουν το άγχος
  • Μειώνουν τη φλεγμονή
  • Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Βοηθάνε στο αναπνευστικό σύστημα

Έχει ελαφρώς πικρή γεύση. Χρησιμοποιείται στο φαγητό κατά το μαγείρεμα και την αφαιρούμε πριν το σερβίρισμα. Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε φακές, κουκιά, φάβα, κόκκινες σάλτσες, σούπες, πατάτες γιαχνί  και μαγειρευτά φαγητά όπως στιφάδο. Επίσης μπορούμε με δάφνη να αρωματίσουμε λαχανικά τουρσί, μαριναρισμένες ελιές, τυρί, ξύδι, λάδι αλλά και να φτιάξουμε υπέροχα αφεψήματα.

Συσκευάζεται σε χάρτινη σακούλα 10gr.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email