Μαντζουράνα Βιολογική Ελληνική

Μαντζουράνα Βιολογική Ελληνική

Μαντζουράνα Βιολογική Ελληνική μαζεμένη με το χέρι από τις πλαγιές του όρους Πάρνωνα της Αρκαδίας.

Οι φαρμακευτικές της ιδιότητες είναι πολλές και στην βοτανική Ιατρική χρησιμοποιείται:

  • Για την βελτιστοποίηση της πέψης και την εξάλειψη του μετεωρισμού
  • Για την αποκατάσταση δυσκοιλιότητας διάρροιας και εντερικών προβλημάτων
  • Για την ενίσχυση της δυνάμεως του ανοσοποιητικού συστήματος έναντι φλεγμονών ιών και παθογόνων μικροοργανισμών όπως σαλμονέλας, τυφοειδούς, ελονοσίας, γρίπης, ιώσεων, παρωτίδας, ιλαράς
  • Για την ενίσχυση της καρδιαγγειακής υγείας και του κυκλοφορικού συστήματος
  • Στο σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών

 

Πολλοί την χρησιμοποιούν σαν χωνευτικό αφέψημα χωρίς να γνωρίζουν ότι στην μαγειρική ταιριάζει πολύ σε κεφτέδες, κρέατα, σάλτσες, σούπες κοτόπουλου, αυγά, λαχανικά, ζυμαρικά, ομελέτες, πατάτες και ψάρια δίνοντας ένα  γλυκό ξεχωριστό άρωμα.

Tip: Η ματζουράνα όταν χρησιμοποιείται στην μαγειρική καλό είναι να μπαίνει στο τέλος του μαγειρέματος, γιατί μπορεί να μοιάζει σε άρωμα και απόδοση στην ρίγανη αλλά είναι πιο ευαίσθητη σε υψηλές θερμοκρασίες.

Συσκευάζεται σε χάρτινη σακούλα-γυάλινο βαζάκι 25gr.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email