Δαμασκηνοελιές

Δαμασκηνοελιές

Δαμασκηνοελιές ή αλλιώς είναι γνωστές ως Γαϊδουροελιές, μαζεμένες με το χέρι από την περιοχή της Θηρέας στην Αρκαδία. Πρόκειται για τσακιστές ελιές μεγάλου μεγέθους σε άλμη και είναι μαριναρισμένες με δεντρολίβανο, ήπιας γεύσης πιπεριά και θαλασσινό αλάτι.
Περιέχουν επίσης ξύδι από κοκκινο κρασί, χυμό λεμονιού και φύλλα δάφνης.

Όλα τα παραπάνω δίνουν μια ακόμη πιο έντονη γεύση στην ελιά θέτοντας της ξεχωριστή.

Συσκευάζεται σε γυάλινο βάζο με καθαρό βάρος 215gr.